ПСИХОЛОГІЧНІ АРТ-ТЕХНІКИ В АКАДЕМІЧНОМУ НАВЧАННІ - Канюка, І. О. (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2017)
Автором проаналізовано стан сучасної освіти, пріоритетні напрямки та завдання щодо її модернізації. Відповідно до цього розкрито зміст психологічних арт-технік як однієї з інновацій- них форм академічного дослідження, навчання та викладання, визначено перелік компетентностей та результатів навчання, які студент може набути у межах психологічних арт-технік, описано механізми та зміст роботи студентської театральної студії.