МЕРЕЖЕВІ ІКТ ЯК ОСНОВА КОМП’ЮТЕРНО ОРІЄНТОВАНОЇ МЕТОДИКИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ - Процька, С. М. (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2017)
У статті визначено роль мережевих ІКТ як основи комп’ютерно орієнтованої методики фор- мування професійних компетентностей майбутніх філологів; розкрито типологію мережевих ІКТ, що відображають ІКТ-орієнтовану освіту; окреслено сутнісні характеристики терміна «комп’ютерно орієнтована методика формування професійних компетентностей майбутніх філологів».