Міжкультурність та її конотації у галузі освіти: пошук академічних парадигм - Бродніцкі, Маріуш (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2019)
У статті йдеться про постійну присутність людського чинника у процесі міжкультурного діалогу з навколишнім світом, що випливає з права людини на проголошення і поширення своїх поглядів. На основі вивчення критичної літератури передбачено додаткові рівні розвитку осо- бистості з особливим акцентом на освітній конотації.