Педагогічний кейс як засіб розвитку критичного мислення майбутніх викладачів . - Леонтьєва , Інна Василівна (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2019)
У статті висвітлено сутність та історичний вимір технології case-study; окреслено можливості її упровадження в освітній процес підготовки магістрів зі спеціальності «011 Освітні, педагогічні науки»; проаналізовано праці вітчизняних та зарубіжних науковців, педагогів-практиків щодо використання навчальних кейсів у практиці професійної підготовки педагогів; запропоновано приклад педагогічного кейсу та алгоритм роботи з ним викладача й студентів під час практичного заняття.