РЕАЛІЗАЦІЯ СУБ’ЄКТ-СУБ’ЄКТНОЇ ВЗАЄМОДІЇ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЗАСОБАМИ ІКТ - Васьківська , Г.; Скиба , Г. (Педагогічна освіта: Теорія і практика. Психологія. Педагогіка., 2021)
У статті розглянуто аспекти інноваційності дистанційного навчання іноземної мови на базі ІКТ у сучасних епідеміологічних реаліях. Проаналізовано переваги впровадження ІКТ у дистан- ційне навчання іноземних мов як ефективного допоміжного технічного наочно-слухового засобу і засобу навчально-пізнавальної діяльності здобувачів освіти, що сприяє підвищенню мотивації та бажання здобувачів освіти вивчати іноземну мову. Розглянуто способи підвищення інтерак- тивної та комунікативної діяльності у процесі навчання іноземних мов.